Orrsprayk, -cseppek

Az eldugult orr az egyik legrosszabb mellékhatása a közönséges náthának, allergiának vagy bármilyen más felső légúti betegségnek. Ezért a Tócós Patika kínálatában számos orrspray és orrcsepp érhető el, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, melyekkel enyhíthet kellemetlen tünetein.

Rendezés ÁR szerint
Rendezés ábécésorrendbe

Hű társ megfázás esetén! 

Valószínűleg már mindenki tapasztalta a megfázás kellemetlen tünetét, amelynek során bedugul az orrunk. Ez nagyon kellemetlen tud lenni, azonban az orrspray, vagy orrcsepp könnyen megszüntetheti a kellemetlen tüneteket. Ezáltal a légzés szabad és felhőtlen lesz! A Tócós Patika kínálatában elérhető többek között Nasivin orrspray és Allergodil orrcsepp is. 

Gyerekeknek is! 

A webáruházban a kisebbeknek is megtalálhatóak termékek. A gyereknek készült orrspray, vagy orrcsepp természetes eredetű, amely kíméletesen távolítja el az orrból a kórokozókat és a szennyeződéseket.

Allergiásoknak is! 

Az allergia kellemetlen tünete lehet az orrfolyás, eldugult orr. Ezen azonban könnyen enyhíthetünk a különféle allergia orrspray készítményeknek köszönhetően.