Alvásproblémák

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a megfelelő alvás. Azonban a mai rohanó világban nehezen tudjuk kipihenni magunkat. Álmatlanság, forgolódás, többszöri felkelés? Sajnos ezek a kifejezések egyre több mindenkinek ismerősek, amelyek hosszútávon negatív következményekkel járhatnak. Éppen ezért számos alvás segítő gyógyszer érhető el kínálatunkban, amely hozzájárul a nyugodt alváshoz.

Rendezés ÁR szerint
Rendezés ábécésorrendbe

Az alvás minden ember életében központi szerepet játszik. Ugyanis az alvással töltött idő elengedhetetlen a regeneráció és a feltöltődés szempontjából. Ha ezt a szervezet nem kapja meg, akkor jelentősen romlik a koncentrációs készség, csökken a produktivitás, gyengül az immunrendszer és nehezebbé válik a stresszhelyzetek kezelése is. 

Alvás segítő gyógyszer

A Tócós Patika kínálatában elérhető alvás segítő gyógyszer, melatonin kapszula nagy részben hozzájárul a nyugodt alváshoz. Mindezt pedig természetesen. 

Ne faragjon le az alvásból! 

Lehet, hogy vannak "fontosabb" dolgaink, mint az alvás. Azonban próbáljunk meg egy rutint kialakítani. A kevés alvás drasztikusan rombolja az életminőséget, így ezt a tevékenységet semmiképpen se adjuk fel!