Aranyér

Az aranyér olyan tabutéma, amiről nem szívesen beszélünk. Pedig sajnos több embert érint, mint azt gondolnánk. A diszkomfortérzéssel járó elváltozás ugyanis az egyik leggyakrabban előforduló egészségügyi probléma. A Tócós Patika kínálatában éppen ezért biztosítunk számos olyan végbélkenőcs, végbélkúp terméket, amely enyhítheti a vénás értágulat okozta kellemetlenségeket.

Rendezés ÁR szerint
Rendezés ábécésorrendbe

Az aranyér számos embert érinthet, és viszonylag elég könnyen kialakulhat. A kiváltó okok között szerepelhet a székelés, cipekedés, köhögés, de esetlegesen a hideg felületeken való hosszabb ideig tartó ülés is. 

Az aranyér tünetei

A tünetek közé tartozik többek között a tompa, vagy nyillaló fájdalom székelés közben, érduzzanat a végbél környékén, intenzív viszketés, huzamosabb ideig fennálló székrekedés, de a véres, vagy esetleg nyálkás széklet is. Ha ezeket tapasztaljuk, akkor semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni a tüneteket! 

Használjunk aranyér kezelésére szolgáló termékeket! 

Végbélkenőcs, végbélkúp? Glicerines kúp, esetleg másfajta? A Tócós Patika kínálatában megtalálhatja többek között Reparon kenőcs, Reparon kúp és Sperti kúp nevű termékünket is, a leggyorsabb gyógyulás érdekében.