Idegrendszer, memória

Az idegrendszer és memória támogatása a Gingko biloba által a legismertebb, mely Gingko biloba kivonatot tartalmaz, mely segíthet a tanulási nehézségekben, illetve a krónikus fülzúgásban. A legtöbb fiatal az egyetemi évei alatt veszi segítségül, hiszen egy természetes összetevőből készült termékről van szó, ami a vizsgaidőszakban nagy segítségükre lehet a tanulás során.

Rendezés ÁR szerint
Rendezés ábécésorrendbe

Memória gyógyszer

A Tócós Patika kínálatában a memória javító készítmények széles választéka megtalálható. A legismertebb memória serkentő gyógyszer a Gingko Biloba. A központi idegrendszerre ható gyógyszerek széles skálája megtalálható patikánkban, ilyenek a nyugtató és élénkító hatású készítmények is.

Gingko biloba memória gyógyszer

A Gingko biloba nem csak a szellemi, de a fizikai teljesítményre is pozitív hatással van. Segíti a memória és az egészséges vérkeringés fenntartását és hozzájárulhat az időskori agyműködés szinten tartásához. Így elmondható, hogy ez a készítmény nem csak egy adott korosztály esetében nyújthatnak segítséget, hanem mind az idősebb, mind a szellemi munkát végző emberek számára nagy segítséget nyújthat.