Baba-mama

Amikor egy baba megszületik, az a legnagyobb csoda, amit egy szülő valaha is átélhet. Azonban az újdonsült varázs mellett aggodalom is eltölthet minket. A megszokott napok átalakulnak, amelyekre jó, hogyha előre felkészülünk. Szerencsére baba mama termék kínálatunkkal mindez lehetséges!

Amikor gyerekvállalásra adjuk a fejünket, akkor jó, hogyha előre felkészülünk. Ez ugyanis nem könnyű feladat, azonban a Tócós Patika segítségével a legváratlanabb helyzetekre is találhatunk megoldást. Számos baba mama termék megtalálható kínálatunkban. 

Baba mama termékek 

Webáruházunkban elérhető minden olyan bébiétel, cumisüveg, popsikrém, pelenka, nedves törlőkendő, amire egy babának szüksége lehet. Továbbá, elérhető olyan gyógynövény tea vagy tejszaporító tea, amely hasznos lehet a kismamáknak, főleg a kezdeti időszakokban.  

Még a fogantatás pillanata előtt... 

Ha tudatos szülők vagyunk, akkor a "gyerektervezés" már a fogantatás pillanata előtt megkezdődik. Ezért webáruházunkban elérhető minden olyan terhesvitamin, terhesség előtti vitamin, valamint teherbeesést segítő vitaminok, amelyek mindehhez hozzájárulhatnak.

Tekintse meg a teljes kínálatunkat a Tócós Patika baba mama webáruház részlegén!