Izom-, ízületi panaszokra

Az izom - és ízületi fájdalom egy olyan probléma, amely egyik pillanatról a másikra bekövetkezhet. Izületi fádalomra gyógyszer beszerzése is hasznos lehet, hiszen erős fájdalommal és gyulladással is járhatnak ezek a betegségek.

Rendezés ÁR szerint
Rendezés ábécésorrendbe

A túlzott terhelés és az idő előrehaladtával is kialakulhat izom- és izületi fájdalom. Egy rossz mozdulat és már meg is van a baj. Jó, hogy ha ezekre előre felkészülünk, vagy ha már megtörtént a baj, akkor különféle készítményekkel enyhítünk a problémán. A Tócós Patika kínálatában elérhető ízületi fájdalom krém, valamint gyógyszer nagy segítség lehet!  

Izületi fájdalomra krém

Patikánkban különböző nyugtató hatású, gyulladás- és fájdalomcsökkentő krémeket találhat, melyek vény nélkül is kiválthatóak. A krémek előnye, hogy könnyű a használatuk, és tényleg azon a területen fejtik ki hatásukat, ahol arra szükség van.

Izületi fájdalomra gyógyszer

Porcerősítő étrendkiegészítők is rendelkezésére állnak azoknak, akik támogatni szeretnék a porcok, csontok és izmok megfelelő működését. Sportolóknak, idősebb felnőtteknek és időseknek ajánlottak elsősorban ezek a készítmények.