A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékozatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
aaaaaa0

Neo-K9 tabletta 90X

NeoK9+ csont és izületi táplálékkiegészítő tabletta 90 db Új generációs csont és izületi táplálékkiegészítő tabletta kutyáknak. Máj és kolbász ízesítésű rágótabletta. A Neok9+ a korábbi Neok9-hez képest még kiegészült a következőkkel: kollagén hidrolizátum szuperoxid-dizmutáz (SOD)-szabadgyökök megkötése K3 vitamin-csontsűrűség növelésére
Elérhetőség :beszerzés alatt, 2-3 nap
FIGYELEM! A termék korlátozottan elérhető! Készleten 0 db
Egységár: 261.11 Ft / db Patikai ár: 23.500 Ft Webshop ár: 23.500 Ft Megtakarítás: 0 Ft
betegtájékoztató

NeoK9  csont és izületi táplálékkiegészítő tabletta 90 db

Új generációs csont és izületi táplálékkiegészítő tabletta kutyáknak.

 

Minden egyes rágótabletta klinikailag tesztelt és szabadalmaztatott bioaktív összetevők keverékét tartalmazza, valamint olyan kofaktorokat, ásványi anyagokat és antioxidáns összetevőket, melyek a kutya csontjait erőssé, rugalmassá, izületeit ellenállóvá, egészségessé teszik.

 

A NeoK9 minden fajta és méretű kutya számára ajánlott.

 

  •   Egészséges csontok és  ízületek.
  •   Segít megőrizni a kutya mozgékonyságát
  •   Erős egészséges kötőszövetek és porcok
  •   Egy hatékony, multifunkcionális alternatívája glükózaminnak
  •   Esszenciális tápanyagok az erős, egészséges csontokért és ízületekért

 

A Neok9+ a korábbi Neok9-hez képest még kiegészült a következőkkel:

  • kollagén hidrolizátum
  • szuperoxid-dizmutáz (SOD)-szabadgyökök megkötése
  • K3 vitamin-csontsűrűség növelésére
  •  

Neo-K9™ kutyáknak készült olyan új, természetes alapanyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő, amely orvosok és állatorvosok hosszú évekig tartó tudományos kutatásának eredménye, mely eredmények újdonságát, egyediségét, tudományos megalapozottságát a termékkel kapcsolatos 6 amerikai szabadalom! is jelzi. Amíg a hagyományos glükózamin, kondroitin és MSM alapú készítmények csak az egészséges ízületekről szólnak, addig a forradalmi Neo-K9™ sokkal többről....! Ez egy igazi MINDEN EGYBEN TERMÉK, amely hatékonyan támogatja kutyája TELJES csontrendszerét, CSONTOKAT és ÍZÜLETEKET egyaránt.

 

Kifejezetten előnyös a nagytestű fajtáknak, és azok kölykeinek a gyors növekedései időszak alatt, kisebb kutyáknak, ahol szükséges a törékeny csontok és ízületek megerősítése, sport vagy aktív kutyáknak, amelyek a napi fzikai munka során fájdalmat érzékelnek, és öreg ebeknek is, hogy tovább tudják élvezni kedvenc tevékenységeiket.

A termék glukóz és laktóz mentes, ezért ez biztonságos adható glukóz és laktóz allergiában szenvedő állatoknak is. Neo-K9™ kifejezetten ajánlott csont- és ízületi-sérülést szenvedett kutyáknak, állatorvosi felügyelet mellett műtéti beavatkozások után. Neo-K9™ kutyáknak készült olyan új, természetes alapanyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő, amely orosok és állatorvosok hosszú évekig tartó tudományos kutatásának eredménye.

Neo-Portin ® Complex: 

- RN dúsított laktoferrin 
- Q10 koenzim 
- β-glükán 
Új, szabadalmaztatott komplex. Segíti a többi tápanyag NEO-K9 ® összetevő felszívódását, hogy az a megfelelő helyekre, csontok, izületek érjenek el. Laktózmentes!

Csont Co-faktorok:

- B6-vitamin 
- C-vitamin 
- D3-vitamin 
- E-vitamin 
- K-vitamin 

Fontos tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok, melyek szükségesek az egészséges kutya ízületeihez.  A NeoK9  a megfelelő egyensúlyi arányban tartalmazza a ko-faktorokat. 

Ásványi anyagok:

- Kalcium 
- Magnézium 
- Cink 
- Mangán 

A NEO-K9 -ben található ásványi anyagok nélkülözhetetlen szereppel bírnak az erős csontok és ízületek védelmében. Ezek közé tartozik a kalcium, magnézium, cink, mangán és szelén.

Antioxidáns hatásfokozók:

- A quercetin 

- Szelén 

Az antioxidánsok a komplexben  semlegesítik a túlzott számú szabad gyököket, amelyek oxidatív stresszt okoznak a szervezetben.

 

Összetétele:

Neo-Portin ® Complex: RN-dúsított laktoferrin, koenzim Q10, β-glükán 
Bone co-faktorok: B6-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K-vitamin 
a csont ásványianyag: Kalcium, mangán, magnézium, cink 
antioxidáns hatásfokozók : kvercetin, Szelén 
Egyéb összetevők: Máj por (sertés), dextróz, a sztearinsav, a napraforgó lecitin, szilícium-dioxid, nátrium-hidrogén-karbonát, magnézium-sztearát

NEO-K9 ® mentes a következőktől: Laktóz, glutén, glükózamin, marha, kagyló

 

Adagolása:

Kutya testömege kisebb, mint 4.5 kg 5 kg – 23 kg több, mint 23 kg
Tabletta/nap 1 2 3
egy doboz elegendő 90 nap 45 nap 30 nap

Kapcsolódó termékek