ep
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékozatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
aaaaaa0

Canestest hüvelyfertőzés teszt 1x

Elérhetőség :beszerzés alatt, 2-3 nap
Egységár: 2800 Ft / db Patikai ár: 2.800 Ft Webshop ár: 2.800 Ft Megtakarítás: 0 Ft
betegtájékoztató

Mi is az a Canestest?

A Canestest egy kényelmes, otthon is elvégezhető teszt, amely segít megállapítani, hogy hüvelygombától vagy BV-től szenved éppen, és segít megtalálni a legmegfelelőbb kezelést.

Lehetővé teszi, hogy visszanyerje a kontrollt az intim egészsége felett - több mint 90%-os pontossággal, már néhány másodperc alatt megkapja a hüvelyi pH-értéke eredményét.

A teszt maga egy könnyen használható tesztpálca, amely alkalmas arra, hogy kimutassa, hogy a hüvelyi pH-ja a normális tartományon kívül vagy azon belül van-e. A teszt eredményét a tünetekkel együtt tudja értelmezni, amelyeket a dobozon lévő táblázatban is megtalál. A táblázat segít megérteni, hogy melyik gyakori hüvelyi fertőzéssel küzd: hüvelygombával vagy bakteriális vaginózissal.

Hogyan működik a Canestest?

Az egészséges hüvelynek alapvetően savas a pH-értéke (kémhatása) - ebben a savas környezetben egyensúlyban vannak a jótékony és káros baktériumok. A hüvelyi pH megváltozása hozzájárulhat fertőzés - például BV - kialakulásához (és utal is a fertőzés eredetére). A Canestest megmutatja, ha jelentős változás történt a hüvelyi pH-ban, és - a tüneteket is figyelembe véve - segít megérteni, diagnosztizálni, hogy milyen fertőzéstől szenved. A magasabb hüvelyi pH-érték arra utalhat, hogy bakteriális vaginózisa van, míg a normál hüvelyi pH-érték arra, hogy hüvelygombája van.

A Canestest bizonyítottan több mint 90%-os pontossággal mutatja ki a hüvelyi pH változását.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

  • Ne hozzon semmilyen orvosi vonatkozású döntést anélkül, hogy előtte beszélt volna orvosával.
  • Ha bizonytalan mi lenne a megfelelő kezelés vagy nem egyértelmű az eredmény, akkor szintén keresse fel orvosát.
  • Tudjon róla, hogy a Canestest az alábbi esetekben nem képes pontos diagnózisra:
  • A menstruáció első vagy utolsó napja előtti/utáni egy napon belül
  • Ha menstruál vagy hüvelyi vérzésnek bármilyen jelét tapasztalja
  • Ha kevesebb mint 12 óra telt el a legutolsó szexuális együttlét vagy intimzuhany használata (hüvelyöblítés,irrigiáció) után
  • Amennyiben terhes, beszéljen orvosával, mivel a teszteredmény értelmezése és a megfelelő gyógymód kiválasztása a várandósság idején orvosi szaktudást igényel.
  • Menopauza is okozhatja a hüvelyi pH megemelkedését, vagyis ebben az életszakaszban kékes-zöldesre változhat a tesztpálca végének színe annak ellenére, hogy nem szenved bakteriális vaginózistól vagy trichomoniasistól.
  • Ha a menopauza tüneteit tapasztalja magán, akkor nem ajánlott a teszt használata.

Kapcsolódó termékek