Bemutatkozás

Gyógyszertárunk 2010 szeptemberében kezdte meg működését. Ekkor alapvető célul tűztük ki az abszolút betegorientált működést. Ez vonatkozik a vezetésre és az alkalmazottakra egyaránt. Gyógyszertárunk családi vállalkozásként működik, mondhatni a patika a második otthonunk. A betegorientáltságunk abban is megmutatkozik, hogy a leggyakrabban rendelt egyedi magisztrális készítmények (a klasszikus „kutyulós” gyógyszerek) azonnal elvihetők, mert ezekből állandó készlettel rendelkezünk. A többi magisztrális készítményt rendszerint azonnal elkészítjük, így nem kell Önöknek visszajönni érte.

A bürokrácia sajnos az egészségügyre is nagy hatással van. Mivel a szomszédságunkban rendelő 14 háziorvossal (8 gyermekháziorvos, 6 felnőtt háziorvos) kimondottan jó kollegiális kapcsolatot ápolunk és tartunk fent, így nálunk nem fordul elő, hogy a beteg vénnyel a kezében az orvos és a gyógyszerész között bolyong oda-vissza. Szerencsére  ezeket a helyezeteket általában „házon belül” könnyen meg tudjuk oldani.

Viszonylag széles és nagy raktári készlettel dolgozunk, amit kifejezetten értékelnek a hozzánk betérők, hiszen így az esetek döntő többségében azonnal megkapják a keresett készítményt.

Köszönjünk mindazoknak, akik eddig megtiszteltek bizalmukkal, a jövőben is változatlan lendülettel várjuk őket. Kedves leendő betegeinket pedig várjuk tisztelettel, ha szeretnék megtapasztalni, hogy milyen a lendületes, precíz, betegorientált gyógyszerészi ellátás.