-14%
ep
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékozatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Biocredit Covid-19 AG teszt RapiGen 20x

Sars-COV-2 antigén gyorsteszt. Külföldre való szállítása megoldható. Kérjük, ebben az esetben vegyék fel a kapcsolatot e-mailen ügyfélszolgálatunkkal: info@tocospatika.hu
Egységár: 5950 Ft / db Patikai ár: 139.000 Ft Webshop ár: 119.000 Ft Megtakarítás: 20000 Ft
Elérhetőség :Készleten
betegtájékoztató

A BIOCREDIT COVID 19 AG egy egylépcsős immunkromatográfiás módszeren alapuló gyorsteszt, mely a SARS CoV 2 antigén emberi orrgaratból történő mennyiségi kimutatására alkalmas.

A készlet részei:

1. mindegyik teszteszköz lezárt fóliatasakban van deszikkánssal

2. csövecske a minta hígításához

3. szűrőfedél

4. steril tampon az orrgaratból történő mintavételhez

5. használati utasítás

 

A termék működési jellemzői A BIOCREDIT COVID 19 AG tesztet a PCR (polimeráz láncreakció) eljárással különböző mintákkal értékelték. Az eredmények összefoglalása az alábbi táblázatban található:

Pontosság A sorozaton belüli és sorozatok közötti pontosságot három gyártási tétel felhasználásával, három példányban készült teszt segítségével állapították meg: negatív, alacsony pozitív, közepes pozitív és erős pozitív. Minden minta megfelelő azonosításra került az esetek 100%-ában.

A termékek által meghatározott eredmények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi értelemben vett diagnózisnak, így gyanú esetén a szakorvosi felülvizsgálat nem mellőzhető.

Tájékoztatjuk, hogy a fentiekben szereplő felhívás figyelmen kívül hagyásával összefüggésben felmerülő bármilyen kárért a Tócóskert Téri Patika Kft. nem visel felelősséget.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Biocredit Covid-19 teszt Rapigen 20x megrendelésével úgy tekintjük, hogy a jelen dokumentumban foglaltakat tudomásul vették, azt elfogadták, egyúttal kijelentik, hogy a terméket humán gyógyászati/diagnosztikai cél megvalósítása érdekében vásárolják.

A terméket csak cégek részére adhatjuk el (cég névre szükséges számlát kérni).

Kapcsolódó termékek

Kérdése van?